Det är oss du möter

 

Malin Oscarson
Malin Oscarson

Kontorsansvarig och begravningsentreprenör sedan 13 år tillbaka. Jag tar hand om begravningen och hjälper även till med sång och musik. Borgerlig officiant. Du kan också prata med mig om gravstenar, bouppteckning, arvskiften, testamente och annan familjejuridik och allt annat som rör ett dödsfall.

malin@eksjobegravningsbyra.se

Pernilla Nyberg Johansson

Det är mig du oftast möter först, både i telefon och vid besök. Hjälper dig med anmälningar, gåvor, blommor, svarar på frågor och säljer ljus, lyktor mm. 

pernilla@eksjobegravningsbyra.se

Victor Holm

Begravningsentreprenör på Eksjö Begravningsbyrå sedan årsskiftet 20/21. Du möter mig både i telefon och vid besök hos oss. Jag finns med vid en del av de transporter vi gör. 

victor@eksjobegravningsbyra.se

Stefan Sandin

Jobbar med administration och juridik.

Du möter mig i telefon hos oss och du möter mig vid en del av de transporter vi gör. 

stefan@eksjobegravningsbyra.se

Katarina Palmgren

Jag finns på kontoret i Eksjö eller Nässjö och du möter mig som solist på begravningar och som entreprenör.


 

katarina@steensbegravningsbyra.se

Claes Kihlagård

Begravningsentreprenör. Lite av en allt-i-allo som hjälper till med begravningen, sjunger och spelar trumpet och sköter transporterna.

 

claes@eksjobegravningsbyra.se

Evert Rydén

Ägare och begravningsentreprenör sedan 38 år tillbaka. Jag tar hand om begravningen och hjälper även med sång och musik. Du kan också prata med mig om programblad, fotografier och förstoringar, gravstenar, bouppteckning och allt annat som rör ett dödsfall.

 

evert@eksjobegravningsbyra.se